Voor- en naschoolse opvang

2OnderElkaar is een kindercentrum van Kinder­opvang 2Samen en biedt dagelijks tot 18.00 uur opvang aan kinderen van de Spoorzoeker van 4 tot 13 jaar.

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang begint om 7.30 uur in het gebouw van 2OnderElkaar aan de Max Havelaarstraat 68. U kunt uw kind hiervoor aanmelden bij 2Samen.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang 2Onder Elkaar is gehuisvest in de Max Havelaarstraat 68. Op loopafstand van school. De leerlingen die gebruik maken van de opvang worden na schooltijd op school opgehaald en lopen met de leidster naar de opvang. De groepen staan dagelijks onder leiding van twee vaste pedagogische medewerkers die speciaal zijn opgeleid om deze leeftijdsgroep te kunnen begeleiden in hun groeiende behoefte naar zelfstandigheid. Het is heel belangrijk dat een kind zich prettig voelt in de groep. Na schooltijd wordt er gezamenlijk gegeten en gedronken en daarna mogen de kinderen aangeven wat ze willen doen. Het is vrije tijd van de kinderen en die willen we zo leuk mogelijk invullen. De pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen en nemen zelf deel aan de activiteiten. Tijdens vakanties gaan we er regelmatig op uit om leuke dingen te doen met de kinderen. Kortom, 2Onder Elkaar is een plek waar uw kind in een kleinschalige en knusse omgeving plezier kan maken, zodat u zich met een gerust hart kunt wijden aan uw werk, opleiding of andere bezigheden. Voor meer informatie over deze organisatie kunt u ook de uitgebreide informatiebrochure aanvragen op het hoofdkantoor of kijken op de website, www.2samen.nl.