Voor- en Naschoolse opvang/ Buitenschoolse Opvang ( BSO )

De locatie voor Buitenschoolse opvang 2Onder Elkaar https://www.2samen.nl/kinderopvanglocaties/bso-2onderelkaar/ is gehuisvest aan de Max Havelaarstraat 68.

Voorschoolse opvang is van 7.30 uur – 8.30 uur en de naschoolse opvang is vanaf schooltijd tot 18.30 uur. Ook bieden we hele dagopvang in de vakanties en bij margedagen.
De pedagogisch medewerk(st)ers begeleiden deze leeftijdsgroep in hun groeiende behoefte naar zelfstandigheid. We vinden het belangrijk dat een kind zich prettig en gezien voelt in de groep.

Na schooltijd wordt er gezamenlijk gegeten en gedronken en daarna mogen de kinderen aangeven wat ze willen doen, want het is vrije tijd. De pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen, spelen een spel met hen en bieden activiteiten aan waarin de kinderen regelmatig iets nieuws leren/ ervaren. Ook krijgen zij les van vakdocenten via Kicks https://www.2samen.nl/kicks/ Dit is ons evenementenbureau binnen de organisatie die workshops aan biedt voor b.v. kickboksen, natuur- en techniek zoals de legoleague, surfen op zee of muziek.

Tijdens schoolvakanties gaan we er regelmatig op uit om leuke dingen te doen met de kinderen. Kortom, 2Onder Elkaar is een plek waar uw kind in een kleinschalige en knusse omgeving plezier kan maken, zodat u met een gerust hart naar uw werk of opleiding kunt gaan.

Voor meer informatie over onze organisatie kunt u kijken op de website: https://www.2samen.nl/